Rabodark_1a1ebe62-c9fa-47d5-9bcd-629563920883.jpg

digitale
leerweg

Stap 1 - MENTOR

Hieronder vind je een overzicht van alle mentoren die betrokken zijn bij de leerweg en de lokale ledenraden die zij begeleiden. Selecteer de mentor die jouw ledenraad begeleidt.

Stap 2 - INPLANNEN

Tijdens de leerweg kun je twee individuele gesprekken inplannen: een welkomstgesprek en een eindgesprek. Dit doe je respectievelijk aan het begin en richting het einde van de leerweg.

Nadat je een afspraak hebt ingepland ontvang je per email een bevestiging met daarin de Microsoft Teams-link naar het gesprek. De email kan in de spambox belanden. Controleer deze daarom ook.

Stap 3 - GESPREKKEN

Als het tijd is voor de afspraak klik je op de link uit de bevestigingsmail en word je automatisch in contact gebracht met de mentor. Je hoeft je niet voor te bereiden op de individuele gesprekken.

Hoe werkt de digitale begeleiding?

Klaar om een gesprek in te plannen?

Marthe-min.jpg

Marthe van Rijn

Mentor

Mentor van de volgende ledenraden:

1. De Zuidelijke Baronie

Paul-min.jpg

Paul Bosman

1. Graafschap Noord- en Oost-Achterhoek

2. Tilburg en omstreken

3. Emmen-Coevorden

4. Stad en Midden Groningen

David.jpg

David van Overbeek

Coördinator

Mentor van de volgende groepen:

1. Directeuren

Joris.jpg

Joris Peereboom

1. Zaanstreek

2. Amstel en Vecht

3. Westland

Kurt.jpg

Kurt Kooiman

1. Rijk van Nijmegen

2. Alkmaar en omstreken

3. Heerenveen-Zuidoost Friesland

Plan een gesprek in

Veelgestelde vragen over de begeleiding

Hoe plan ik een individueel gesprek in?

Op deze pagina kun je de mentor vinden die jouw lokale ledenraad begeleidt. Klik op 'Plan een gesprek in' om een afspraak met hem of haar te maken. Na het inplannen ontvang je een emailbevestiging van de afspraak met daarin de Microsoft Teams-link naar het gesprek.

Hoe vaak kan ik mij inschrijven voor een individueel gesprek?

Iedere deelnemer kan zich één keer inschrijven voor een welkomstgesprek én een eindgesprek. Een gesprek duurt 20 minuten.

Hoe schrijf ik mij in voor de groepsgesprekken?

Voor de wekelijkse groepsgesprekken hoef je je niet aan te melden. Je wordt automatisch uitgenodigd per mail. Geen uitnodiging ontvangen? Bekijk dan ook je spambox nog eens.

Ik ontvang geen mails van jullie. Hoe kan dat?

Mogelijk belanden onze mails in je spambox. Controleer deze regelmatig en stel eventueel je e-mailprogramma zo in dat mails van filosofischeschool.nl netjes in je Postvak IN terechtkomen.

Ik kom er niet uit. Wat nu?

Mocht je er toch niet uitkomen, stuur dan even een mail naar leerweg@filosofischeschool.nl