Screen%2520Shot%25202020-05-22%2520at%25

DIGITALE LEEROMGEVING

Met onze op maat gemaakte digitale leeromgeving kunt u onze inzichten en reflecties breed in de organisatie aanbieden. In de digitale leeromgeving kaarten we actuele maatschappelijke vraagstukken aan die we belichten vanuit zowel een praktisch als wijsgerig perspectief, toegespitst op uw organisatie.


Een digitale leeromgeving is speels en toegankelijk, maar tegelijkertijd grondig en diepgaand. Het doel is om (delen van) uw organisatie op een nieuwe manier te laten kijken naar maatschappelijke ontwikkelingen en de rol die u daarbinnen op dit moment vervult en kan gaan vervullen. 


De digitale leeromgeving

De digitale leeromgeving maakt gebruik van blended learning, waarin we digitaal werken afwisselen met persoonlijk contact.


We maken gebruik van video, podcasts, leesteksten en zelfstandige- en interactieve opdrachten waarbij deelnemers worden uitgenodigd om elkaar verder te helpen. Mentoren bieden persoonlijke begeleiding op afstand aan de deelnemers.


Door gebruik te maken van een breed scala aan leertechnieken bieden we iedere deelnemer een passende leerweg.


Voorbeeld

Om een idee te krijgen van hoe een digitale leergang eruit ziet, kunt u hier binnenkort een trailer bekijken.


FSN denkt graag mee over hoe bestuurders en/of managers de leergang in de organisatie kunnen aanbieden. Daarbij stemmen we de digitale leergang af op uw behoeften. Neem contact met ons op voor meer informatie en/of een vrijblijvend verkennend gesprek.